• Arbete i verkstad
  • Arbete i verkstad
  • Arbete i verkstad

Bilreparationer som ger en trygghet för dig som kund  

Varbergs Bil och Motortekniska AB erbjuder förstklassig bilreparation till ett lågt pris och något som utmärker vårt sätt att utföra reparationer på bilen är vårt breda utbud eftersom att vi är en allbilverkstad. Vi erbjuder reparationer, AC reparationer och service anpassade efter dig som kund och dina personliga önskemål och behov och vi ser meningen med att kombinera tillvägagångssätt för att ta fram tjänster som ger sig som kund en trygghet i ditt val av oss som företag för att utföra bilreparation. Vår tjänst kan kombineras och anpassas ner till personliga önskemål och behov men för att kunna erbjuda tydliga alternativ inom olika prisklasser har vi tagit fram tre stycken tjänster du som kund kan välja emellan om önskemål finns. Varbergs Bil och Motortekniska AB utför bilreparationer med antingen originaldelarna på den bil som är i behov av reparation, vi utför även reparationer med alternativ delar som är kvalitetsmässigt jämförbara med bilens originaldelar. Vårt tredje alternativ när vi utför bilreparationer är att använda sig av begagnade reservdelar med en lång och trygg garanti.

Tel: 0340-16540


Email verkstad:
jorgen@varbergsbil.eu

Email lager:
glenn@varbergsbil.eu


Öppettider
Mån-tors 07-16.30 | Fre 07-15
Lunchstäng 12.15-13.00

Aktuellt

Arbete i verkstad

AC reparationer kombinerat med bilservice

Vår långa erfarenhet och gedigna kunskap om bilservice har gjort att vi har tagit fram metoder och verktyg för att möta behov som vi menar finns i samband med att vi utför bilservice på ditt fordon. AC reparationer är ett sätt för oss att kunna erbjuda tjänster som är mer än bara reparationen i sig och det här hör tätt ihop med viljan att kunna erbjuda en helhet i jobbet vi gör. Det är viktigt med en fungerande AC, speciellt under sommarmånaderna och vi är certifierade för att utföra reparationer på din Aircondition. Vi har tillgång till flertalet olika speciella verktyg och det ger oss möjligheter att kunna genomföra lite mer komplicerade reparationer av AC system och installationer. På sommaren är Varberg en fantastisk stad att befinna sig i och under varma sommardagar förvandlas staden till ett gemytligt levande paradis. När sommaren är som bäst medför det även höga temperaturer och då blir en fungerande AC betydande för att uppleva en sommardag i Varberg. Där vill vi finnas för dig som kund när ett behov av AC reparationer uppstår. 

Helheten är viktig för oss 

AC reparationer är en liten del av alla tjänster som vi erbjuder i samband med våra förstklassiga bilreparationer. Våra reparationer av AC system kan ses som obetydliga men för oss betyder det så mycket mer än bara reparationen i sig. Det här är en del av vårt sätt att bidra till att den gemytliga kulturen som vi upplever finns i Varberg tar sig in innanför vår verkstads väggar med syfte att ge dig som kund bästa möjliga upplevelse. Helheten är viktig för oss och då handlar det om att effektivisera och utveckla allt från AC reparationer till olika delar inom bilreparationer och däckbyten. Bilreparation handlar om så mycket mer än bara reparationen i sig, det handlar om metoder, trygghet och erfarenhet och vi som verkstad kan erbjuda alla tre. 

Arbete i verkstad