• Arbete i verkstad
  • Arbete i verkstad
  • Arbete i verkstad

Varbergs Bil & Motortekniska AB ger förstklassig service till låga priser

Vi på Varbergs Bil och Motortekniska AB har förstklassig kunskap inom bilservice och vi har under den långa tidsperiod vi varit igång kunnat urskilja vad som krävs för att erbjuda förstklassig bilservice till låga priser. Det handlar inte om att tumma på kvalitén, tiden eller utbudet utan det handlar kort och gott om att kombinera effektiva tillvägagångssätt med en god och nära kundkontakt. Glenn Andersson är anställd hos oss och det är honom du kommer möta när du som kund för första gången väljer dig att vända dig till oss med dina önskemål och behov. För oss handlar ditt besök om så mycket mer än bara bilservice på ditt fordon, för vi vill kunna erbjuda dig en tjänst som inte bara är personligt anpassad för just dig, utan som också möter behov och önskemål som kan uppstå längs vägen. Vi vet vad som krävs från oss som bilverkstad för att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med ditt val, och av oss för att utföra förstklassig bilservice för dig. 

Tel: 0340-16540


Email verkstad:
jorgen@varbergsbil.eu

Email lager:
glenn@varbergsbil.eu


Öppettider
Mån-tors 07-16.30 | Fre 07-15
Lunchstäng 12.15-13.00

Aktuellt

Arbete i verkstad

Bilservice utöver det vanliga 

Det vi menar med att vi erbjuder bilservice utöver det vanliga är det faktum att vi lyckats kombinera välgrundade tillvägagångssätt och metoder med modernt anpassade sätt att utföra bilservice av högsta kvalité till ett lågt pris. Bilservice för oss handlar om så mycker mer än att bara utföra service och reparationer på ditt fordon. För oss handlar bilservice om allt från dagen du väljer oss som företag före någon annan firma som utför bilservice i Varberg, till dagen du kör ut från vår verkstad i ditt fordon som vi kan försäkra dig om är bättre än när du körde in. Tidigare har du fått läsa en del om viljan bakom att kunna erbjuda dig som kund en helhet grundat på en kultur som vi menar finns i Varberg. Den här viljan och drivkraften att ta fram en tjänst kopplat till bilservice som är något utöver det vanliga har vi tagit med oss in från Varbergs gator till vår verkstad. Bilservice för oss betyder mycket och vi ser vårt jobb som mer än ett yrke. Vi ser vårt jobb som en möjlighet att kunna förse Varberg med förstklassig bilservice baserat på erfarenhet och en bred kundbas. 

Nya metoder för bilservice 

För att kunna erbjuda den kompletta helheten inom de typer av tjänster som vi tagit fram baserat på erfarenhet och kunskap så har vi metoder och tillvägagångssätt som sticker ut och som spelar stor roll. Verkstaden beställer hem reservdelar så fort mekanikerna fått reda på vad på bilen som behöver lagas. Det här gör vi för att kunna minimera tiden ditt fordon behöver vara hos oss, med syftet att du som kund snabbt ska kunna få ditt fordon tillbaka efter så kort tid som möjligt. Vi erbjuder utöver bilservice till låga priser även service, försäljning och byten av däck samt förvaring av vinter och sommardäck.