• Arbete i verkstad
  • Arbete i verkstad
  • Arbete i verkstad

Varbergs Bil och Motortekniska AB är en bilverkstad för dig

Bilverkstäder är en verksamhet som det finns gott om i Sverige och antalet bilverkstäder är många och som kund kan det vara svårt att välja. Vi på Varbergs Bil och Motortekniska AB förstår vikten av att hitta det där unika som gör att du väljer just oss. Vad som gör oss unika går det att prata länge om men vi har något i vår verksamhet som många andra likvärdiga företag saknar. Varbergs Bil är en av många bilverkstäder i Varberg men det som gör oss unika är vår mångåriga erfarenhet. Företaget grundades redan 1946 och har varit igång under olika namn sedan dess. Tack vare vår långa erfarenhet har vi kunnat ta fram modeller, metoder och strukturer för att möta dig som kund. Vi vet att mycket som har med bilen att göra ofta kan bli ett orosmoment och vi vill finnas till för dig som väljer oss som verkstad för att ta bort den där oron. Varberg är en vacker stad och det finns en kultur bland invånarna här som handlar om att vi tar hand om varandra och det här har vi velat anamma.

Tel: 0340-16540


Email verkstad:
jorgen@varbergsbil.eu

Email lager:
glenn@varbergsbil.eu


Öppettider
Mån-tors 07-16.30 | Fre 07-15
Lunchstäng 12.15-13.00

Aktuellt

Vi erbjuder mer som bilverkstad i Varberg

Idag drivs Varbergs Bil och Motortekniska AB av Jörgen Larsson som jobbat inom branschen sedan 1977. Han har funnits med under resan och blev 1991 vaktmästare över lokalerna som företaget befinner sig i och sommaren 2006 tog han över för att driva firman i egen regi. Det finns mycket hos oss som gör företaget unikt och erfarenhet är det mest centrala. Vid företaget jobbar idag sex personer som ansvarar för olika områden som tillsammans skapar den helhet som är Varbergs Bil och Motortekniska AB. 

Arbete i verkstad
Arbete i verkstad

Jörgens fru Lotta är ansvarig för allt administrativt arbete kopplat till den verksamhet som vårt företag bedriver och det är Lotta som du som kund först kommer i kontakt med när det gäller frågor kopplade till exempelvis priser och försäkringar. Företaget har specialiserade kunskaper inom bilmodellen SAAB men självklart utförs reparationer och service på alla typer av bilmärken. Vi utför även reparationer och service på släpkärror i alla olika typer av modeller och storlekar. Varbergs Bil och Motortekniska AB har arbetat fram en kombination av service och reparation för att kunna tillgodose dig som kund och dina behov.

Bilverkstad i Varberg som sticker ut 

Vi har kombinerat erfarenhet med moderna och till nutiden anpassade metoder och tillvägagångsätt för att ta fram högkvalitativa tjänster till låga priser. Idag förfogar verkstaden över en yta på ca 1000 kvadratmeter och det ger oss stora möjligheter att kunna välkomna dig som kund oavsett storleken på det fordon som är i behov av service. I vår verkstad har vi fem stycken liftar och det innebär att vi har kapacitet att ta hand om flera fordon samtidigt. Varbergs Bil och Motortekniska AB har en mycket god kundbas där majoriteten av våra kunder återkommer till oss. Vi är en bilverkstad i Varberg som sätter dig som kund i fokus, och vi jobbar alltid för att på bästa sätt kunna tillgodose dina behov.

Arbete i verkstad